2017-02-01 10:00Bloggpost

Skärgårdsdröm - nytt smaksatt svart te från Kahls

null

Har du provat Kahls nya svarta te Skärgårdsdröm? En kusin till vår gröna storsäljare ”Kustfägring”. Skärgårdsdröm har bara funnits i butikerna några veckor än och redan har vi fått mycket positiv feedback på detta nya te, både vad gäller smak och utseende. Skärgårdsdröm är inspirerat av kusten, Kahls historia och den svenska skärgården. Namnet skapar dessutom en tydlig koppling till vår gröna storsäljare Kustfägring och har sin givna plats i sortimentet. Skärgårdsdröm innehåll

Har du provat Kahls nya svarta te Skärgårdsdröm? En kusin till vår gröna storsäljare ”Kustfägring”. Skärgårdsdröm har bara funnits i butikerna några veckor än och redan har vi fått mycket positiv feedback på detta nya te, både vad gäller smak och utseende.

Skärgårdsdröm är inspirerat av kusten, Kahls historia och den svenska skärgården. Namnet skapar dessutom en tydlig koppling till vår gröna storsäljare Kustfägring och har sin givna plats i sortimentet. Skärgårdsdröm innehåller förutom svart te, havtornsmüssli, safflor och ringblomma även arom av havtorn, ­röda bär yoghurt och lime.

Med sitt varma och intensiva uttryck och söta, fruktiga smak visar den sitt tydliga släktskap med sin gröna syster och är med sina djupare toner ett te som passar såväl till förmiddagsfika en kulen vinterdag som till ­picknick på bryggan en ljummen sommarkväll. En riktig Skärgårdsdröm helt enkelt…

Besök din närmaste te-och kaffebutik som säljer Kahls teer och fråga efter nya Skärgårdsdröm, vi är nyfikna på vad just du tycker.


Om Kahls Kaffe AB

Kahls Kaffe AB är ett familjeföretag i Göteborg med anor sedan 1911. Kahls producerar och säljer kaffe, te och choklad och därtill hörande produkter. Vi erbjuder även espressomaskiner, kaffeautomater samt vattenkylare från erkända tillverkare, med tillhörande serviceavtal.


Kontaktpersoner

Ebba Hellqvist
Produktutvecklare
Ebba Hellqvist
Peter Goodman
VD/CEO
Peter Goodman