2017-02-27 13:39Bloggpost

Möt Pedro, Lara och Nely

null

Premiär för tre nya kaffesorter i Kahls serie av särskilt utvalt kaffe i begränsad upplaga.Inom kort släpper Kahls tre nya spännande kaffen i den uppmärksammade Microlot-serien. Den här gången kommer kaffet från odlare i Nicaragua och Honduras. Pedro Vasques är ett mörkrostat, smakrikt och fylligt kaffe med subtila frukttoner och söt eftersmak från Nicaragua. Lara Norma och Nely Ramirez kaffen kommer från kvinnokooperativ i Honduras. Lara Norma äre ett mellanrostat milt och sö

Premiär för tre nya kaffesorter i Kahls serie av särskilt utvalt kaffe i begränsad upplaga.

Inom kort släpper Kahls tre nya spännande kaffen i den uppmärksammade Microlot-serien. Den här gången kommer kaffet från odlare i Nicaragua och Honduras.

Pedro Vasques är ett mörkrostat, smakrikt och fylligt kaffe med subtila frukttoner och söt eftersmak från Nicaragua. Lara Norma och Nely Ramirez kaffen kommer från kvinnokooperativ i Honduras. Lara Norma äre ett mellanrostat milt och sött kaffe med intensiva frukttoner och söt eftersmak medan Nely Ramirez är ett mörkrostat och intensivt kaffe med lätta citrustoner och kraftfull kakaosmak.

Kahls ”Single Origin Micro Lot Speciality Coffee” är en serie särskilt utvalda kaffesorter som erbjuder nya smaksensationer och en kompromisslös upplevelse till de mest nyfikna av kaffeälskare.

Kahls Micro-lot säljs enbart i begränsade serier för att alltid kunna erbjuda en unik kombination av hög kvalitet och uthållig odling från varje mikro-skörd i varje enskild produkt och rostning.


Om Kahls Kaffe AB

Kahls Kaffe AB är ett familjeföretag i Göteborg med anor sedan 1911. Kahls producerar och säljer kaffe, te och choklad och därtill hörande produkter. Vi erbjuder även espressomaskiner, kaffeautomater samt vattenkylare från erkända tillverkare, med tillhörande serviceavtal.


Kontaktpersoner

Ebba Hellqvist
Produktutvecklare
Ebba Hellqvist
Peter Goodman
VD/CEO
Peter Goodman